Η ΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Σάββατο, 4 Οκτωβρίου 2014

Δημοφιλής προορισμός η Ελλάδα και το φθινόπωρο

Ελλάδα και Τυνησία συγκαταλέγονται στους αγαπημένους τουριστικούς προορισμούς των Γερμανών και το φθινόπωρο, σύμφωνα με τον ταξιδιωτικό ιστότοπο opodo.de. Στην κορυφή των προτιμήσεων όμως παραμένει η Μαγιόρκα.

Όπως δείχνει η αξιολόγηση του ηλεκτρονικού τουριστικού γραφείου για τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς του φθινοπώρου, η Ελλάδα παραμένει στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των Γερμανών και μετά το πέρας της θερινής περιόδου.
Βασικός λόγος, σύμφωνα με δημοσίευμα της Deutsche Welle, είναι η καλή σχέση τιμής - ποιότητας, με τις τιμές μάλιστα να κυμαίνονται το 2014 κάτω από τα περσινά επίπεδα.
"Λόγω της οικονομικής ανάκαμψης αλλά και της ασφάλειας και πολιτικής σταθερότητας των τελευταίων χρόνων, οι ταξιδιώτες εμπιστεύονται και πάλι τη χώρα. Επιπλέον η Ελλάδα πείθει τους ταξιδιώτες με τον πολιτισμό και την παρθένα φυσική της ομορφιά - ειδικά το φθινόπωρο μπορεί κανείς να τη βιώσει θαυμάσια", εξηγεί η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του opodo.de Μπετίνα Λεμεζίρ.
Μεγάλη κερδισμένη εμφανίζεται η Ρόδος την οποία προτιμούν κατά κόρον οι τουρίστες καθώς λόγω γεωγραφικής θέσης συνεχίζει να έχει θαυμάσιο καιρό. Στη σχετική κατάταξη της ιστοσελίδας η Ρόδος έχει σκαρφαλώσει 7 θέσεις σε σύγκριση με την περασμένη χρονιά, και συγκεκριμένα, από την 13η στην 6η.
Ακόμη πιο δημοφιλής είναι η Κρήτη που καταλαμβάνει την 4η θέση στη σχετική κατάταξη των δημοφιλέστερων προορισμών των πελατών του opodo.de.
Άλλα δυο ελληνικά νησιά συγκαταλέγονται στους 20 δημοφιλέστερους προορισμούς της online εταιρίας παροχής τουριστικών υπηρεσιών: η Κως στην 17η και η Κέρκυρα στην 20η.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου